23 / 06 / 2012
2012/06/246/24/2012 02:10:00 pm

Assalamualaikum and Hi.

Tajuk "23 /  06 / 2012"? Tuhh tarikh semalam kan? Kenapa dengan tarikh tuhh? Anniversary aku dengan Syed Daniel Iezafri, my baby-heart. ^^ Anniversary kita-orang yang ke 2 tahun. :) Tahun lepas kita-orang tak dapat nak sambut sesama sebab ada masalah tertentu. Alhamdulillah tahun ni dapat sambut sama-sama. Walaupun kami jauh, kami tetap sambut Anniversary kami. Aku takda ada apa-apa nak bagi dekat dekat dia. Biasalah masalah duit. Al-maklumlah, budak sekolah. -..-


Saya takda apa nak bagi awak. So, gambar ni sebagai ganti. Saya tau awak suka senyuman saya yang tuhh kann? So this is for you sayangg. :) Terima kasih untuk semuanya. Dari detik perkenalan kita sampai sekarang. Sebenarnya jalan cerita hidup kita ni kelakar tau. Walaupun dulu saya banyak menangis sebab ego awak. :) Mula-mula kita cuma "abang adik" Tup-tup "couple" sudah. Adik abang angkat sampai terangkat-angkat. Haha bila fikir-fikir balik, macam mana saya boleh tersangkut dekat awakk?

Dulu bila awak sakit, saya orang orang paling risau. Kita jauh, kalau jadik apa-apa dekat awak macam mana? Macam-macam saya fikir. Setiap malam hari saya ditemani dengan airmata saya sendiri. Takda awak untuk lapkan airmata saya. Awak sakit, awak berlawan dengan sakit awak. Demi saya. Bila awak dah sembuh, saya orang paling gembira, bahagia. Tapi kegambiraan dan kebahagian saya sekejap jekk. Sebab awak buat hal. Awak pentingkan perasaan awak berbanding perasaan saya.

Lebih 3x awak tinggalkan saya sebab ego awak! Banyak airmata saya gugur sebab awak! Tapi kejam mana pun perbuatan awak pada saya, tak boleh hapuskan cinta dan sayang saya dekat awak. Awak ingat lagi tak? 2x saya reject awakk. Kenapa? Sebab masa tuhh cinta and sayang saya pada awak makin pudar sebab perbuatan awak! Saya taknak terima awak semula sebab saya taknak awak buat benda yang sama. Hati dan perasaan saya tersiksa sangat wakk.

Bila saya dah terima awak, saya ingat betul apa yang awak janjikan dekat saya. Tapi awak mungkir janji. Awak buat perangai lagi! Saya menangis sampai kering airmata saya. Saya dah tak mampu menangis sebab awak lagi. Saya penat. Saya tunggu awak sampai awak muncul semula carik saya. Awak tau? Time tuhh saya happy sangat sebab awak carik saya balik. Tapi hati saya tetap sakit atas perbuatan awak. Saya pernah buang awak. Saya pernah TERbenci awak  time tuhh.

Tapi saya carik awak balik. Sebab hidup saya tak lengkap tanpa awak. Then kita bersama until now. And we happy together. :) Sekarang, saya harap awak tak buat perangai lagi. Awak dah rasakan "siksa" kena tinggal walaupun empat hari? :D Mesti comelkan bila awak menangis? Haha saya ingat ayat awak "Aku sanggup buang ego lelaki aku tuk nanges depan kau." Terharu ohh. Belum pernah orang buat, dan awak yang pertama. Thank for everything sayang. Hope we happy everlasting. You're my one and only. Assalamualaikum. :)

P/S: Sorry enrti jiwang. Post kali ni untuk Syed Daniel Iezafri bin Syed Haziq Haiqal. Ni baru sikit, belum cerita sepenuhnya. :DD Sayang, terima kasih sebab hargai saya. Terima kasih sebab hargai cinta dan sayang saya. Terima kasih sebab hargai pengorbanan saya pada awak. Terima kasih. :)